The Leap

Guió, disseny i direcció de Karel van Bellingen

Curt impressionant sobre un futur que tenim força proper. Una història d’immigració i explotació que deix una porta oberta a l’esperança.

Fotograma The Leap
Fotograma The Leap

Sinopsi:

És l’any 2.069. Una dècada després del seu descobriment, New Earth ,queda oberta a la humanitat. Fer el salt cap aquest nou món meravellós es converteix en el somni de milions de persones. Però com sempre molts desafortunats no disposen dels diners suficients per a permetre’s aquest viatge i arrisquen la vida intentant entrar il·legalment a bord de naus de càrrega. La IPMA (Administració Interplanetària d’Immigració) s’ocupa d’impedir el tràfec il·legal  de immigrants a escala còsmica.

Quinze anys després, Jacobs Reiss, un veterà i “cremat” policia de la IPMA, té una fatal trobada amb una prostituta víctima d’una xarxa de tracta de blanques. Una trobada que l’obliga a enfrontar-se i resoldre un capítol fosc del seu passat.

Versió Original.Sense subtítols.

No es apte per a menors. Hi ha  escenes de violència explícita.

Accés al curt a Vimeo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *